Abonnement

AVG Cloud Register biedt juist een alternatief op gratis varianten als Excel of Word. Liever op eenzelfde laagdrempelige wijze aan de slag, maar met aanvullende (juridische) ontzorging? Via AVG Cloud Register waarborgt u dat alles geregeld is in het geval van een (recht op) inzage door gebruiker of Autoriteit Persoonsgegevens.

AVG Cloud Register biedt een instap pakket met vervolgens aanvullend af te nemen toevoegingen, afhankelijk van uw type organisatie. AVG Cloud Register is in die zin schaalbaar, klaar om mee te groeien met uw onderneming.


permalink

We bieden voornamelijk abonnementsvormen aan, maar bieden als alternatief betaling per document. Daarbij kan gekozen worden uit een register document of datalek document. Omdat abonnementsvorm gebaseerd is op onder meer bijkomende server benodigdheden, is een document dat per stuk betaald wordt, beperkt houdbaar.

Wanneer u zich hebt geregistreert binnen de tooling, wordt u door gestuurd naar de pagina's "pakketten". Hier ziet u drie abonnementsvormen, als ook onderaan twee buttons: EENMALIG & MAATWERK.

Indien u één document wilt, klikt u op eenmalig. U kunt deze binnen de tool meteen afrekenen en aan de slag.

Aan het einde van het proces bieden wij u de mogelijkheid het ingevulde register te downloaden.

Voorbeelddocument Register


permalink

Dat kan! Als alternatief op het afnemen van een register per stuk, kan een abonnementsvorm aan worden gegaan. Hiermee betaalt u per document minder.

Aanvullend bieden wij in het kader van de AVG wetgeving een andere korting: wanneer alle accounthouders binnen een organisatie two factor authenticatie hebben ingesteld, wordt automatisch een korting toegepast op een afgenomen abonnementsvorm.

Daarnaast kan een abonnement naar wens, afgestemd op de bedrijfsbehoeften, worden samengesteld. Op die manier hoeft er alleen betaald te worden voor de behoeften binnen een organisatie of vereniging.

AVG Pakketten Direct aan de slag

Ga bij je branchevereniging na of ze partner zijn van AVG Cloud Register. Via de branchevereniging kan dan een korting worden verkregen.


permalink

Die kans is natuurlijk groot, elke organisatie is immers anders. De behoeften kunnen bovendien afhankelijk zijn van de omvang, of type van een organisatie.

Wij hebben enkele pakketten samengesteld, om keuzestress te verminderen. Echter, door de aanwezige flexibiliteit en instelbaarheid van toepassingen, kunt u toepassingen ook los afnemen. Deze kunnen bovendien naar wens gecombineerd worden.

Ga voor een overzicht van de aanwezige toepassingen binnen de AVG Cloud Register naar de AVG features.


permalink

Elke organisatie, groot of klein, is verplicht te voldoen aan de AVG. Een van de terugkerende verplichtingen in de AVG is dat uw organisatie zich moet kunnen verantwoorden over wat u met de persoonsgegevens in uw beheer doet. Iedere organisatie die vaker dan incidenteel persoonsgegevens verwerkt, is verplicht hier een verwerkings­register voor bij te houden.

Voor een verwerkings­activiteit dat zelden wijzigt en in één register gedocumenteerd kan worden, bijvoorbeeld in het geval van (sport)verenigingen of (offline) personeels- of klantenadministratie van bouwbedrijven, hebben we een éénmalig pakket in het leven geroepen. Hiervoor kan gratis geregistreerd worden en voor een bedrag van éénmalig EUR 99, het eenmalig pakket worden afgenomen voor een periode van één maand.

Is eenmalig pakket voldoende?

Is de manier waarop uw organisatie met privacy/persoonsgegevens omgaat eigenlijk altijd hetzelfde? Zowel de systemen die u hiervoor gebruikt, de ontvangende partijen en ook de doeleinden en de type persoonsgegevens die u verwerkt? En verwacht u daar op korte termijn ook geen veranderingen in, bijvoorbeeld omdat u een nieuwe website gaat lanceren, of door een nieuw internet/ of marketingbureau in te huren?

Dan is het AVG éénmalig pakket wellicht een ideale oplossing voor u. Heeft u twijfels? Bel ons!

AVG Pakketten Direct aan de slag

Online Verwerkings­register opstellen

Het eenmalig pakket stelt u in staat om uw verwerkings­register snel op te stellen, doordat AVG Cloud Register de AVG wetgeving reeds heeft doorgespit en in kaart heeft gebracht in een online tool. Hierin hebben wij een online vragenlijst kunnen opstellen, met voorgedefinieerde antwoorden/ suggesties, met daarnaast de mogelijkheid uw eigen antwoorden in te vullen.

4 weken de tijd

U heeft na betaling 4 weken de tijd om uw verwerkings­register op te stellen, zodat u rustig de tijd heeft aan de slag te gaan dit juist te documenteren. Is uw eenmalige Verwerkings­register afgerond? Dan kunt u deze downloaden in PDF vorm, zodat u deze in de kast kan zetten of online bewaren op uw computer. Mochten er dan vragen komen, van klanten of de Toezichthouder (Autoriteit Persoonsgegevens), dan kunt u deze gemakkelijk overhandigen.

Vier weken niet afdoende? Dan kunt binnen deze periode te allen tijde upgraden naar een abonnementsvorm.


permalink

Elke organisatie, groot of klein, is verplicht te voldoen aan de AVG. Een van de terugkerende verplichtingen in de AVG is dat uw organisatie zich moet kunnen verantwoorden over wat u met de persoonsgegevens in uw beheer doet. Iedere organisatie die vaker dan incidenteel persoonsgegevens verwerkt, is verplicht hier een verwerkings­register voor bij te houden.

Abonnement

Verwacht u dat er binnen uw organisatie/bedrijf vaker dan 2 keer per jaar veranderingen worden doorgevoerd over hoe u omgaat met persoonsgegevens/ privacy-beleid? Bijvoorbeeld omdat u gebruikt maakt van meerdere verwerkers, leveranciers of systemen? Of omdat er regelmatig iets veranderd in uw marketingbeleid?

Dan is het aan te raden om uw verwerkings­registers online up-to-date te houden middels abonnementsvorm. Hiermee voorkomt dat u een verwerkings­register geheel opnieuw hoeft in te vullen. U hoeft bij wijzigingen slechts aanpassingen te verrichten in het tabblad waar ook daadwerkelijk iets veranderd is (en kunt deze wijzigingen altijd terugvinden door versiebeheer).

Daarnaast biedt de abonnementsvorm ook extra voordelen, zoals het gemakkelijk kunnen bijhouden van datalekken/ veiligheidsincidenten en de mogelijkheid meerdere registers af te nemen.

AVG Pakketten Direct aan de slag

Biedt een afgenomen abonnementsvorm niet afdoende? Dan kunt u te allen tijde upgraden naar een abonnementsvorm.


permalink

U kunt te allen tijde eenvoudig upgraden (als ook downgraden), indien blijkt wanneer een afgenomen abonnementsvorm niet afdoende is om te kunnen voldoen aan de AVG documentatieplicht. Bij het verlengen zullen de eerdere gemaakte kosten dusdanig worden verrekend, dat dit als korting terug komt in het nieuw te betalen totaalbedrag.

Deze verrekening vindt plaats op basis van de nog resterende, reeds betaalde periode. Op basis van de resterende periode en voorgaande betaling(en), wordt het te verrekenen bedrag bepaald.

Ook indien een eenmalig pakket is afgenomen, kan er alsnog voor gekozen worden om over te gaan op een abonnementsvorm.


permalink

Elke organisatie of bedrijf heeft verschillende wensen voor hun perfecte AVG oplossing. Hiervoor bieden wij het maatwerkpakket aan. Binnen het maatwerkpakket krijgt u sowieso dezelfde features als het Large-pakket. Daarbovenop kunt u zelf mix-and-matchen wat uw organisatie aan aanvullende zaken behoeft.

Wanneer u zich registreert en een pakket afneemt, kunt u zelf de inhoud van uw pakket samenstellen. U kunt deze per dag up- of downgraden.

Prijzen zijn als volgt op gebouwd:
Basismaatwerkpakket (standaard inhoud Large): 49,95 euro per maand

Aanvullende features:
Eigen documentatie vragen – 5 euro per maand
Offline werken – 5 euro per maand
API- u betaalt per request per uur -0.5 cent

Aanvullende upgrades hoeveelheid
Verwerkings­register – 1 euro extra per stuk, per maand
Datalekken – 1 euro extra per stuk, per maand
Gebruikers- 1 euro extra per gebruiker, per maand
Afdelingen – 1 euro extra per afdeling, per maand
Documenten extra MB’s - 1 cent per MB extra per maand
Rechten betrokkenen – 5 cent extra per extra verzoek per maand


Prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen. Prijzen zijn excl. 21% BTW. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.


permalink