Register exporteren

Vanuit het registers- of datalekkenoverzicht kan voor een specifiek register een PDF document gedownload worden. Ook wanneer een specifiek register bekeken wordt, zal rechtsbovenin een download-knop terug te vinden zijn, waarmee een register of datalek op basis van een specifieke PDF template gedownload kan worden.

Aanvullend kan een register, datalek of bijvoorbeeld verzoeken omtrent rechten van betrokkenen, gedownload worden naar Excel, Zip of computerformaten als XML of JSON.


permalink

AVG Cloud Register kent een basis instappakket. Dit pakket kent download-beperkingen, terug te vinden in ons pakket overzicht als ook de AVG Cloud Register omgeving, indien ingelogd.

Zodra er een abonnement wordt aangegaan, worden de beperking op downloads van AVG registers en datalekken opgeheven.


permalink

Om het uiterlijk van de PDF voor AVG registers, datalekken, DPIA's aan te passen, zal aanvullend de branding-feature afgenomen moeten worden. Daarmee kunt u kiezen uit enkele lettertypes, als ook een beperkt aantal templates. In combinatie met opgegeven logo en kleurgebruik, zal het uiterlijk van een PDF meer naar eigen hand gezet kunnen worden.

Voor specifieke huisstijl-wensen kan het uiterlijk van een PDF op verzoek op maat worden gemaakt.


permalink

Dat kan. U kunt meerdere registers of bijvoorbeeld datalekken aanvinken, om als gebundeld excel document te downloaden. Ook kunt u een enkele register gezamenlijk met door u bijgevoegde downloads als een Zip document downloaden.


permalink
  • U kunt bestanden als PDF en Excel op organisatie-niveau beveiligen. U kunt als hoofdaccounthouder opgeven dat er te allen tijde een wachtwoord ingevoerd moet worden voor PDF documenten. Hiermee houd je in de hand wat er mee gebeurt, door het begeleidend wachtwoord enkel aan de daarvoor bevoegde mensen te verstrekken. Ook het zip-document kunt u vanuit de software met een wachtwoord beveiligen.
  • Voor elk download-doeleind (PDF, XML, JSON, Excel), vindt autorisatie op reguliere wijze plaats. Downloads kunnen nooit via rechtstreekse url zonder autorisatie opgevraagd worden.

permalink