AVG Cloud Register B.V.

AVG Cloud Register B.V. komt vooral uit de software hoek, maatwerk in het bijzonder. Daarmee ook de online oplossing voor de documentatieplicht, welke door AVG Cloud Register B.V. geboden wordt.

Zowel theorie als praktijk kennis omtrent ICT recht en de AVG wetgeving in het bijzonder, uit zich in combinatie met de programmatuur in een AVG tooling dat handvaten biedt voor het opstellen van een verwerkings­register voor AVG verwerkers en verantwoordelijken.

Onder meer AVG trajecten voor bijvoorbeeld Nuon Sales Force, Booking.com tooling en EHBO oplossingen hebben voor juiste inzichten, kennis en kunde gezorgd om tot deze oplossing te komen. Primair bedoeld voor de directe netwerk, is dit doorgetrokken tot een oplossing dat bruikbaar en inzetbaar is voor organisaties van elke omvang. Hiermee hebben we de AVG documentatieplicht, toegankelijk gemaakt voor verenigingen en bedrijven, groot en klein. Zonder afspraak of juridisch traject, direct aan de slag.

AVG Cloud Register B.V. voorziet dan ook in een concrete oplossing voor een vraagstuk waar veel bedrijven mee zitten. Namelijk: hoe pak ik die AVG documentatieplicht aan, op een overzichtelijke manier, die mij niet teveel tijd kost.

Achtergrond Team