Grote, Publieke en Overheids- organisaties en de AVG

U heeft veel verwerkingen van gevoelige persoonsgegevens en bent gebonden aan strenge regelgeving. Gebruik AVG Cloud Register in de cloud, of in uw eigen beheeromgeving. Zo heeft u altijd alles bij de hand.

Abonnementen AVG features

Grote, Publieke en Overheids- organisaties moeten bij het ingaan van de AVG aan strenge eisen en controles voldoen. Maar juist in deze organisaties, die vaak zeer groot zijn en zeer veel (bijzondere) persoonsgegevens verwerken op verschillende plekken en systemen, is het lastig dit centraal in kaart te brengen. Immers, er zijn veel afdelingen bij uw overheid-, gezondheid, school of andere publieke organisatie betrokken, die weer allemaal hun eigen beleid, documenten, verwerkers en systemen hebben.

Hoe houdt uw Functionaris Gegevens­bescherming en werknemers van uw Privacy-Werkgroep hier het overzicht in? Maar hoe zorgt u er ook voor dat niet alle afdelingen elkanders verwerkingen en datalekken kunnen inzien? AVG Cloud Register biedt uw organisatie hier een oplossing in.

AVG Cloud Register biedt uw publieke organisatie de mogelijkheid om per afdeling de noodzakelijk documentatie in kaart te brengen. Daarbij kunnen de toegangsrechten zo worden beperkt dat de medewerkers op die afdeling alleen hun eigen verwerkingen zien. Immers, uw ene afdeling hoeft geen toegangsrechten hebben tot de andere.

De voordelen van onze AVG-tooling, namelijk het stapsgewijs bij de hand worden genomen bij de invoer van uw verwerkings­registers en andere verplichte documentatie, zijn echter bij al uw afdelingen van toegevoegde waarde om de AVG overzichtelijke en tijdbesparend in kaart te brengen.

Behoud overzicht in alle verwerkingen van uw organisatie. Middels het dashboard en de duidelijk opgebouwde modules, ziet u als hoofdbestuurder of Functionaris van de Gegevens­bescherming de documentatie van de gehele organisatie. Verwerkings­registers, datalekken, DPIA's, Verzoeken Betrokkenen en alle overige privacy-documentatie, u noteert ze allemaal centraal en veilig in onze tool.

Nieuwe gegevens­verwerkingen of een algemene audit van de systemen en risico's? Doe samen met onze gespecialiseerde privacy- en security consultants een unieke AVG Audit. Ga aan de slag met de aanbevelingen en maak uw publieke organisatie nog (meer) AVG-Proof.

Elke organisatie, zeker publieke, zitten anders in elkaar en hebben hun eigen wensen en verplichtingen. AVG Cloud Registers ondersteunt u door haar flexibiliteit. Eigen vragen, u kunt ze zelf bepalen. Reeds bestaande verwerkings­registers die u wilt digitaliseren, ook hier helpen we u graag mee. Uiteraard sterk beveiligd, zowel op technisch vlak, als ook binnen uw organisatie (bijvoorbeeld middels twee-stapsverificatie, ip-blokkades en autorisatiestructuur).

Wilt u toch liever de uw gehele documentatie offline bewaren, maar wel gebruik maken van het gemak van het AVG Cloud Register invoerproces? Ook dit is mogelijk. Exporteer uw ingevoerde rapporten in computerleesbaar bestand formaat en importeer ze pas weer wanneer uw een aanpassing wilt doorvoeren. Neem contact ons op voor de mogelijkheden.

Deel uw datalekken en registers in, publiek voor transparantie, of binnen uw organisatie voor inzicht.. Exporteer deze in PDF, met een heldere opmaak inclusief inhoudsopgave.

Alle features Direct beginnen