De blijvende AVG-hulp voor ZZP'ers

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zijn ZZP'ers en ondernemers niet in één keer klaar met de AVG. Nieuwe opdrachtgevers, tussenpartijen en afspraken vergen voortdurend nieuwe verwerkers­overeenkomsten. AVG Cloud Register maakt voldoen aan de AVG nu én in de toekomst makkelijk.

Veel ondernemers en ZZP'ers hebben met ingang van de privacy­wet op 25 mei 2018 een deel van de AVG al op een rij, door verwerkers­overeenkomsten van bijvoorbeeld Google Analytics (voor het meten van online bezoekers) en maildiensten digitaal te onderschrijven. Maar wist u dat u ook over eigen verklaringen moet beschikken als uzelf verantwoordelijk bent voor het verzamelen en beheren van persoonsgegevens?

Of u nou online verkoper, glazenwasser, garagehouder, accountant of wat-voor-ZZP'er-dan-ook bent: AVG Cloud Register heeft voor u als ZZP'er vijf wapenfeiten.

1. U bent AVG-proof als verwerkerende of verantwoordelijke ZZP'er

In sommige gevallen bent u als ZZP'er de verwerker van gegevens, in andere gevallen bent u de verantwoordelijke. Geeft een klant u een opdracht waarbij u toegang hebt tot persoonsgegevens van die klant, dan heeft u mogelijk weer een andere overeenkomst nodig dan wanneer u bij diezelfde klant toegang heeft tot diens klantenbestand.

Met AVG Cloud Register maakt u in een handomdraai nieuwe contracten waarmee u voldoet aan de AVG. Of u nou een verwerkers­overeenkomst dient op te tekenen, of een overeenkomst als verantwoordelijke van de gegevens.

Eenmalig of Abonnement

2. Invulhulp bij het opstellen van AVG-overeenkomsten voor ZZP'ers

Bij het aanmaken van een overeenkomst als verwerker of als verantwoordelijke, stelt AVG Cloud Register de juiste vragen én geven we direct handige antwoordsuggesties. Van wie verwerkt u gegevens? Hoe lang worden die gegevens bewaard? Met welk doel? U kunt kiezen uit onze antwoordsuggesties of een eigen invulling. De antwoorden worden door ons automatisch op de juiste plek in uw document gezet.

3. Direct een juridisch document in PDF

Binnen enkele minuten heeft u een complete overeenkomst, direct voorhanden binnen AVG Cloud Register én als PDF-document voor uw zakelijke relatie, de Autoriteit Persoonsgegevens en derden die de verklaring opvragen.

Dankzij onze juridische kennis en validatie, zijn uw overeenkomsten meteen kraakhelder, legitiem en inzetbaar. Zonder tussenkomt van een dure jurist.

4. Ook geschikt voor ondernemende duizendpoten

U verkoopt als ZZP'er producten in een eigen webshop, werkt daarnaast uurtje-factuurtje voor verschillende opdrachtgevers en u zit ook nog in een startup? Wij juichen het alleen maar toe. AVG Cloud Register is altijd dé centrale plek voor alle afspraken. Door verschillende registers aan te maken, houdt u alle overeenkomsten overzichtelijk en strikt gescheiden van elkaar.

5. De snelste AVG-oplossing voor overeenkomsten in de toekomst

Verandert een afspraak of opdracht met de klant of opdrachtgever tussentijds? Moet u vanwege een nieuw marketingplan ineens meer gegevens van (potentiële) klanten verwerken? Dient u een nieuwe overeenkomst te maken die lijkt op een bestaande?

AVG Cloud Register slaat eerder opgestelde overeenkomsten automatisch op als sjabloon. Zo kunt u elke overeenkomst razendsnel updaten - of een oude afspraak als donor gebruiken voor een nieuwe overeenkomst. Sneller en handiger kan niet. Nu niet - en in de toekomst niet!

Voor nu, of voor de toekomst?

U kunt AVG Cloud Register eenmalig gebruiken voor het vaste bedrag van 99 euro - of maak gebruik van onze makkelijke abonnementen, waardoor u nu én in de toekomst helemaal AVG-proof bent. Dát is het gemak van AVG Cloud Register.


Bekijk alle featuresDe voordelen van AVG Cloud Register voor uw bedrijf:


  1. Invulhulp bij alle documenten
  2. Meteen een juridisch PDF-documen
  3. Gebruik sjablonen voor nieuwe overeenkomsten
  4. Meerdere registers voor verschillende projecten en werkzaamheden
  5. Één centrale plek voor al uw privacy­zaken!

Zelf aan de slag met AVG Cloud Register