Abonnement

Moet ik een eenmalig-pakket?

Elke organisatie, groot of klein, is verplicht te voldoen aan de AVG. Een van de terugkerende verplichtingen in de AVG is dat uw organisatie zich moet kunnen verantwoorden over wat u met de persoonsgegevens in uw beheer doet. Iedere organisatie die vaker dan incidenteel persoonsgegevens verwerkt, is verplicht hier een verwerkings­register voor bij te houden.

Voor een verwerkings­activiteit dat zelden wijzigt en in één register gedocumenteerd kan worden, bijvoorbeeld in het geval van (sport)verenigingen of (offline) personeels- of klantenadministratie van bouwbedrijven, hebben we een éénmalig pakket in het leven geroepen. Hiervoor kan gratis geregistreerd worden en voor een bedrag van éénmalig EUR 99, het eenmalig pakket worden afgenomen voor een periode van één maand.

Is eenmalig pakket voldoende?

Is de manier waarop uw organisatie met privacy/persoonsgegevens omgaat eigenlijk altijd hetzelfde? Zowel de systemen die u hiervoor gebruikt, de ontvangende partijen en ook de doeleinden en de type persoonsgegevens die u verwerkt? En verwacht u daar op korte termijn ook geen veranderingen in, bijvoorbeeld omdat u een nieuwe website gaat lanceren, of door een nieuw internet/ of marketingbureau in te huren?

Dan is het AVG éénmalig pakket wellicht een ideale oplossing voor u. Heeft u twijfels? Bel ons!

AVG Pakketten Direct aan de slag

Online Verwerkings­register opstellen

Het eenmalig pakket stelt u in staat om uw verwerkings­register snel op te stellen, doordat AVG Cloud Register de AVG wetgeving reeds heeft doorgespit en in kaart heeft gebracht in een online tool. Hierin hebben wij een online vragenlijst kunnen opstellen, met voorgedefinieerde antwoorden/ suggesties, met daarnaast de mogelijkheid uw eigen antwoorden in te vullen.

4 weken de tijd

U heeft na betaling 4 weken de tijd om uw verwerkings­register op te stellen, zodat u rustig de tijd heeft aan de slag te gaan dit juist te documenteren. Is uw eenmalige Verwerkings­register afgerond? Dan kunt u deze downloaden in PDF vorm, zodat u deze in de kast kan zetten of online bewaren op uw computer. Mochten er dan vragen komen, van klanten of de Toezichthouder (Autoriteit Persoonsgegevens), dan kunt u deze gemakkelijk overhandigen.

Vier weken niet afdoende? Dan kunt binnen deze periode te allen tijde upgraden naar een abonnementsvorm.