Privacysoftware voor realtime inzicht.

Accountants, FG'ers, advocatenbureau's; allen hebben een controlerende rol in het privacy­beleid van organisaties. U bent op zoek naar een oplossing om inzicht te behouden én uw klanten te assisteren.

Ontmoet AVG Cloud Register en word onze partner!

Bekijk AVG features

Op zoek naar Privacy Partners

Door toenemende vraag van gebruikers binnen ons platform, zijn wij in heel Nederland op zoek naar privacy specialisten die onze klanten kunnen assisteren. AVG Cloud Register is een SaaS oplossing ingericht om te voldoen aan de AVG Verant­woordings­plicht + ingericht om de AVG processen in een organisatie te waarborgen. Een partnerschap is vrijblijvend, voor meer informatie kunt u direct contact opnemen met partners op avgcloudregister punt nl

Privacy slim geautomatiseerd

Dat excel verlammend kan werken, zeker wanneer uw cliënt een dynamische organisatie of bedrijf betreft, hoeven we veelal niet meer toe te lichten.

Wilt u juist slim adviseren en digitaliseren met actuele informatie binnen de AVG én met uw klanten samenwerken? AVG Cloud Register ondersteunt het allemaal. Wij bieden een oplossing om de AVG te implementeren bij uw klanten, en ondersteunen daarnaast uw ambitie om klanttevredenheid en hogere marges te realiseren. Wat biedt dit u?

Gebruiksvriendelijke totaal oplossing voor verant­woordings­plicht binnen de AVG

Voordelen voor u als partner

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van een partnerschap, of wilt u vrijblijvend een demo, neem dan contact met ons op! Dit kan via telefoonnummer 050 211 3834 of partners op avgcloudregister punt nl