AVG partnerschap

Vrijwel iedere organisatie krijgt er mee te maken, soms als verwerker, soms als verantwoordelijke, maar soms als adviesbureau of juridisch aanspreekpunt. Daar waar een verwerker of verantwoordelijke handvaten wordt geboden om correct aan de slag te gaan met de AVG documentatieplicht, is tijdsbesparing als ook overzichtelijk werken het speerpunt voor bijvoorbeeld AVG juristen- of adviesbureau's.

FG, DPO of AVG bureau

Bent u als bureau, Functionaris voor de Gegevens­bescherming c.q. Data Protection Officer verantwoordelijk voor het digitaal in kaart brengen van de privacy binnen een organisatie? Is daarbij het opstellen van een verwerkings­register één van de verantwoordelijkheden?

Dat excel verlammend kan werken, zeker wanneer uw client een dynamische organisatie of bedrijf betreft, hoeven we veelal niet meer toe te lichten (indien wel, bel ons gerust).

AVG Cloud Register partnerschap

De AVG Cloud Register oplossing biedt een partnerschap als oplossing voor zowel uw clienten als ook uw eigen AVG documentatieplicht c.q. tijd. Reeds geregistreerd? Ook dan kunt u ons benaderen voor de partnerschap oplossing. Neem vooral contact met ons op, telefonisch, per mail of breng ons kantoor te Groningen een bezoek!

Houdt u uw administratie liever intern? Geef uw klanten toegang tot verwerkinsgregisters, voorzien van eigen huisstijl. Het maatwerk pakket is wat u als reseller uit de brand helpt.

Contact opnemen Meer over AVG reseller