AVG privacy reseller

Een centrale oplossing als verlengstuk op eigen diensten, of juist bewustwording voor uw opdrachtgevers en netwerk. Of u nou Functionaris voor de Gegevens­bescherming / Data Protection Officer bent of juridisch bureau, een online tooling biedt hierbij uitkomst.

Make or buy

Komend vanuit software-hoek, was reeds de Wbp en daarmee ook AVG van toepassing op onze maatwerk business. In het gat dat we in toegankelijke oplossingen voor de AVG documentatieplicht zagen, zijn we door een tooling te realiseren gesprongen.

Middels de in-house software ontwikkeling zetten we een concreet en gebruiksvriendelijk, maar vooral qua pricing een marktconform product in de markt, waarin we snel schakelen. Onder meer hosting-partijen en privacy officers zijn gebruikers van de AVG Cloud Register tooling, welke veelal als reseller opereren.

Tegelijkertijd ontwikkelen we daardoor niet alleen voor, maar ook met de gebruikers c.q. resellers. Tips vanuit gebruik worden omgezet in nieuwe features, waar iedere gebruiker -small of maatwerk pakket- van profiteert. Hiermee wordt naast aanwezige features als eigen branding en schaalbaarheid, in de make or buy vraagstuk een gulden middenweg gevonden door de gebruikers van AVG Cloud Register toolbox.

Eigen klantenkring voor de AVG

Gebruik de flexibiliteit als ook schaalbaarheid en profiteer van de doorontwikkeling van AVG Cloud Register. U krijgt één factuur en heeft facturatie naar de eigen klantenkring in eigen hand. Heeft de ene klant meer ondersteuning nodig dan de andere? Dan bepaalt u zelf hiervan de afhandeling.

Eigen huisstijl

Binnen de reseller-constructie, bepaalt u aanvullend uw eigen huisstijl. Pas branding toe, neem afdelingen af en u geeft uw klanten inzage in enkel hun eigen registers. Wanneer een klant een verwerkingsregister download, bevat deze uw kleurgebruik en logo. U geeft hiermee u een goed visitekaartje af.

Neem voor bovenstaand het maatwerk pakket af en u kunt bijschalen wanneer het u uitkomt. Geeft u toch liever administratie en eventueel branding uit handen, maar blijft u toch graag meekijken en meesturen? Overweeg dan het AVG partnerschap.

Deze informatie rustig even nalezen?

 Download Whitepaper Reseller-PDF