AVG privacy reseller

Bent u als Functionaris Gegevens­bescherming,Data Protection Officer of, (juridisch) bureau op zoek naar een oplossing voor uw klanten, zonder te hoeven investeren in het ontwikkelen van eigen tooling?

AVG Cloud Register biedt u een centrale oplossing als verlengstuk op eigen diensten, of juist bewustwording voor uw opdrachtgevers en netwerk.

Features Neem contact op!

Word AVG privacy reseller

U wilt een eigen tooling, maar komt tijd te kort?Vergeet Excel en Word. AVG Cloud Register biedt sjablonen, overzicht en ruimte voor flexibiliteit en samenwerking.

Wij bieden u per afnemer een centrale plek waarbinnen verwerkings­registers, registratie voor datalekken/ security incidents, verwerkers­overeenkomsten en overige documentatie genoteerd en opgeslagen kan worden.

Hierbij bieden we u en uw klanten alle voordelen van onze reeds gemaakte software, maar in uw eigen huisstijl en met uw eigen logo.

Eigen klantenkring voor de AVG

Gebruik de flexibiliteit als ook schaalbaarheid en profiteer van de doorontwikkeling van AVG Cloud Register. U krijgt één factuur en heeft facturatie naar de eigen klantenkring in eigen hand. Heeft de ene klant meer ondersteuning nodig dan de andere? Dan bepaalt u zelf hiervan de afhandeling.

Eigen huisstijl

Binnen de reseller-constructie, bepaalt u aanvullend uw eigen huisstijl. Pas branding toe, neem afdelingen af en u geeft uw klanten inzage in enkel hun eigen registers. Wanneer een klant een verwerkings­register download, bevat deze uw kleurgebruik en logo. U geeft hiermee u een goed visitekaartje af.

Neem voor bovenstaand het maatwerk pakket af en u kunt bijschalen wanneer het u uitkomt. Geeft u toch liever administratie en eventueel branding uit handen, maar blijft u toch graag meekijken en meesturen? Overweeg dan het AVG partnerschap.

Deze informatie rustig even nalezen?

Download Whitepaper Reseller-PDF