Maatwerk

Zie ik wil een eigen AVG vraag toevoegen. Aanvullend kunnen ook suggesties worden beheerd. Door deze te koppelen aan specifieke afdelingen, kan verzorgd worden dat alleen specifieke accounthouders gebruik kunnen maken van specifieke antwoord-suggesties.


permalink

Zie hiervoor onderstaand vraagstuk. Om dit te kunnen realiseren is een eigen (sub)domein benodigd.

Indien het bijschaven van logo en kleurgebruik niet afdoende is, kunnen we middels CSS werkzaamheden de look & feel van deze Saas oplossing aanpassen aan de hand van eventueel aanwezige stijlgidsen binnen uw bedrijf/organisatie.

Neem hiervoor vooral contact met ons op!


permalink

Het huidig systeem voorziet in white label constructies. Er kan een subdomein worden aangemaakt, met een noemer verwant aan uw bedrijfs- of organisatienaam, die men kan raadplegen om mee in te loggen. Daarbij kan de look & feel, denk aan logo en kleurgerbruik, worden bijgeschaafd naar eigen huisstijl.

Neem hiervoor vooral contact met ons op!


permalink

Ondanks dat het een SaaS oplossing betreft, behoort verdere maatwerk tot de mogelijkheden. Specifieke wensen die alleen op jullie bedrijfsvoering is toegespitst, kan dusdanig gerealiseerd worden dat het alleen voor specifieke organisaties wordt uitgerold.


permalink

Wanneer maatwerk voor specifieke tooling doeleinden voor een eigen netwerk of branch benodigd is, kunnen we hierin voorzien.

Neem in dat geval vooral contact met ons op!


permalink