Brancheverenigingen

Als branche vereniging behoefte voor een AVG tooling om behoeften vanuit de branche te vervullen omtrent de AVG documentatieplicht?

Vanuit brancheverenigingen wordt naar de leden goed geïnformeerd over de AVG, merken we. Nog niet altijd beschikt een branche vereniging over toegankelijke oplossingen, waarbij bijvoorbeeld de branche verenigingen bovendien een adviserende rol kan spelen. Binnen AVG Cloud Register kan worden meegekeken door adviserende personen of bureau's, indien gewenst door specifieke ondernemers of leden binnen een branche vereniging.

Voor brancheverenigingen bestaat bovendien een afgebakende omgeving, al dan niet met eigen huisstijl, om op eigen wijze een online AVG oplossing aan te kunnen bieden aan de branchgenoten. Hiermee kan door de leden van een branchevereniging voldaan worden aan de AVG documentatieplicht. Een branchevereniging fungeert hiermee als AVG partner van AVG Cloud Register.

Als branchevereniging gebruik maken van de tijdbesparende, geautomatiseerde alternatief op bijvoorbeeld excel? Neem vooral contact met ons op, telefonisch, per mail, rechtsonderin of breng ons kantoor te Groningen een bezoek!

Contact opnemen Features bekijken