Ik ben vergeten uit te loggen op een publieke omgeving

Op organisatie-niveau kan een sessieduur worden opgegeven. Indien de tijd van inactiviteit de maximum sessieduur overschrijft, zal een account automatisch uitgelogd zijn. 

Aanvullend is voor verandering van kritieke profielgegevens (emailadres, wachtwoord, two factor authenticatie of beveiligd inloggen) altijd invoer van het wachtwoord benodigd om deze veranderingen te bevestigen.

Wilt u direct actie ondernemen?

  • Wanneer uw wachtwoord niet is onderschept, kunt u een nieuw wachtwoord opvragen. Zodra u een nieuw wachtwoord instelt, zullen alle gebruikers die middels het voorgaand wachtwoord in een actieve sessie zitten, worden uitgelogd.
  • U kunt opnieuw inloggen met uw accountgegevens op een nieuw toestel (smartphone of computer). Vervolgens kunt u direct iemand op afstand geforceerd uitloggen.

Schakel vervolgens aanvullende beveiligingsmaatregelen in voor uw profiel, indien u dit nog niet gedaan heeft. Zie: "Ik wil mijn account extra beveiligen".