Iemand heeft met mijn account opnieuw ingelogd

U kunt notificaties inschakelen of ingeschakeld hebben, om direct meldingen te ontvangen wanneer er met uw accountgegevens wordt ingelogd. In de login-historie ziet u terug vanuit welke browser(s) en ipadres(sen) is ingelogd. Vanuit dit overzicht kunt u gebruikers direct op afstand geforceerd uitloggen.

Aanvullend adviseren we u uw account extra te beveiligen (zie: "Ik wil mijn account extra beveiligen"), als ook dit door te geven aan de hoofdaccounthouder van uw organisatie. Deze kan aanvullende maatregelen opleggen.