TV debuut AVG Cloud Register

Vanuit RTL7 zijn we uitgenodigd om omtrent de AVG wetgeving één en ander toe te lichten, waarbij ook het AVG Cloud Register product getoond en toegelicht wordt. Dit betekende het TV debuut van AVG Cloud Register.

Door Ondernemend Nederland werden we voor het RTL7 programma gevraagd om iets te vertellen over de AVG wetgeving, als ook een eventuele oplossing om aan de documentatieplicht te moeten voldoen. Zondag 13 mei heeft AVG Cloud Register dan ook zijn TV debuut beleefd, waarin beelden van zowel de tool, onze collega's en ons kantoorpand te Groningen is gemaakt. Hierbij kwamen Karlijn en Erwin namens AVG Cloud Register B.V. aan het woord.

RTL7 en Ondernemend Nederland

Ondernemend Nederland is een zakelijk onderdeel  binnen de programmering RTL7 waarin alle ins en outs van ondernemend Nederland onder de loep worden genomen. Het programma is een specialistisch platform dat inspireert, prikkelt, informeert en ondernemers in Nederland stimuleert.

Oplossing voor AVG documentatieplicht

De kernboodschap van AVG Cloud Register is als volgt: Tijdbesparend voldoen aan de AVG documentatieplicht, zonder juridisch traject. Vereniging of bedrijf, groot of klein; AVG Cloud Register biedt een oplossing om eenmalig of structureel AVG compliant te zijn.

Wist je dat:
het hebben van een website, binnen de AVG wet redenen heeft om aan de documentatieplicht te moeten voldoen?

AVG Cloud Register  B.V. biedt hiermee vooral een oplossing om onwerkbare excel oplossingen voor AVG documentatieplicht uit de weg te gaan, als ook om samen te kunnen werken, waarbij een juridisch traject niet benodigd is om aan de slag te kunnen gaan.

Meer over AVG wetgeving Direct aan de slag