Eigen huisstijl voor afnemers

Pas eigen huisstijl toe voor een persoonlijke omgeving, afgestemd op uw organisatie. Mede accounthouders zien onder meer uw kleurgebruik en logo, zowel in de applicatie als in rapporten en PDF documenten.

screenshot: huisstijl aanpassen

Vanaf het Medium pakket heeft u de mogelijkheid om de tooling van AVG Cloud Register qua look&feel naar eigen hand te zetten.

Via de optie "Branding" bent u in staat rapporten, PDF documenten maar bovenal de applicatie naar eigen huisstijl in te richten.

PDF documenten

Aanvullend kan voor PDF documenten aangegeven worden welk lettertype gebruikt zou moeten worden, of een inhoudsopgave wenselijk is en of wachtwoorden te allen tijde voorzien moeten worden van een wachtwoord.

Ook excel documenten kunnen voorzien worden van wachtwoorden, maar biedt daarbij nog wel de mogelijkheid om ingezien te worden.

De toegevoegde waarde van wachtwoorden binnen PDF documenten is dat een verwerkingsregister of bijvoorbeeld datalek dat middels een PDF document wordt aangeboden, dan enkel inzichtelijk is in combinatie met bijbehorend wachtwoord.

Meer features Oplossingen