Bereikbaarheid Groningen

Het Walburghuys, gelegen aan Martinikerkhof 29, is centraal gelegen achter het gemeentehuis en Martinikerk. Hierdoor is het per openbaar vervoer als ook bijvoorbeeld fiets zeer goed bereikbaar. Verder zijn in een straal van 900 meter, meerdere parkeergarages te vinden.

Per openbaar vervoer

Via P+R
Komt u met de auto, maar wenst u verder buiten de stad te parkeren? Groningen kent meerdere P+R mogelijkheden. Hiervoor heeft de gemeente Groningen een pagina ingericht met overzicht van de P+R mogelijkheden.

Van daaruit kan het beste via hoofdstation Groningen worden gereisd.

P+R Groningen

Vanuit hoofdstation Groningen
Ons kantoor is van hoofdstation Groningen in 8 minuten te bereiken. Bent u slecht ter been en reist u per openbaar vervoer? Dan is het hoofdstation de meest praktische overstappunt indien uw vertrekpunt buiten de stad ligt.
Neem buslijn 1, 3, 4, 5 of 10 en stap uit bij bushalte "Grote Markt"

9292ov.nl

Vanuit station Noord
Arriverend op station Noord, kan buslijn 2 worden genomen om in 5 minuten naar UMCG Noord te reizen. Vervolgens is Martinikerkhof 29 in 6 minuten per voet te bereiken.

9292ov.nl

Per auto

Om de hoek
Direct om de hoek kan, alhoewel met beperkte parkeerplekken, per uur betaald worden.

Google maps

Parkeergarage Boterdiep
Op 10 minuten loopafstand van Martinikerkhof 29 ligt, iets ten noorden van het centrum, parkeergarage Boterdiep. Wanneer parkeergarage Boterdiep geen plekken beschikbaar heeft, is parkeergarage Ossenmarkt een goed alternatief.

parkeergarage Boterdiep Looproute

Parkeergarage Damsterdiep
Goed bereikbaar aan de ring, ligt Parkeergarage Damsterdiep op 11 minuten loopafstand van Martinikerkhof 29.

parkeergarage Damsterdiep Looproute

Parkeergarade Radermarkt
Net onder het centrum, tegenover het politiebureau, ligt parkeergarage Radermarkt op 11 minuten loopafstand van Martinikerkhof 29. Indien Radermarkt geen plaatsen beschikbaar heeft, is Damsterdiep een direct alternatief.

parkeergarage Radermarkt Looproute